OVER ONS

Nagelstyliste Le Nguyen

Mijn naam is Le Nguyen, een ervaren professional in de wereld van nagelstyling. Als eigenaresse van Acrylnagelcursus.nl en Chanvi Nailbar in Papendrecht, heb ik in mijn 18 jaar als nagelstylist een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Ik heb ook meerdere Awards mogen ontvangen.

Mijn carrière als Nagelstylist is begonnen met een diepe interesse in de kunst en techniek van nagelverzorging en -design. Door de jaren heen heb ik mij toegelegd op acrylnagels, en heb ik een reputatie opgebouwd als expert in deze niche. Mijn passie voor nagelstyling is de drijfveer achter mijn toewijding om mijn vaardigheden te delen door middel van cursussen nagelstylist.

Bij Acrylnagelcursus.nl bieden we een Cursus Nagelstylist aan die is toegespitst op hoge kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu aan het begin van je nagelstylist carrière staat of je vaardigheden wilt uitbreiden, mijn cursussen zijn ontworpen om je alles te leren wat je moet weten over nagelstyling. Van de basis tot geavanceerde technieken, ik begeleid je door elk aspect van het vak.

Als Nagelstylist is het mijn missie om elke student te inspireren en te bekrachtigen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste instructies prachtige nagels kan creëren. Elke cursus is niet alleen educatief, maar ook een plezierige en inspirerende ervaring.

Ik nodig je uit om deel te nemen aan een van mijn Cursussen Nagelstylist. Samen duiken we in de boeiende wereld van nagelstyling, waarbij creativiteit en vakmanschap samenkomen. Ontdek jouw potentieel en maak de mooiste nagels onder mijn begeleiding!

×

Hoi!

Welkom bij Acryl Nagel Cursus. Stel je vraag via WhatsApp.

×