Online cursus gelpolish behandeling

Gelpolish is een behandeling waarbij de natuurlijke nagels worden gelakt met een Gelpolish. Gelpolish geeft de nagels een prachtige, verzorgde uitstraling, waar je 2 a 3 weken van kunt genieten. Tijdens de online cursus Gelpolish leer je alles over het zetten van mooie, verzorgde Gelpolish nagels. Zo leer je niet alleen hoe je Gelpolish aan kunt brengen, maar ook alles over de anatomie van de natuurlijke nagel, hoe je de natuurlijke nagel verstevigt en hoe je een nabehandeling uitvoert.

Voor het volgen van de online cursus Gelpolish is kennis op het gebied van nagels géén vereiste, omdat de opleiding wordt gestart met een goede basis aan theorie. Ben je na het volgen van deze online cursus zo enthousiast geworden over het nagelvak dat je graag verder wilt leren, zodat je allround nagelstyliste kunt worden? Ook dat is mogelijk bij ons!! Meld je dan aan voor de online cursus Basis Acryl Nagelstyliste.

Mocht jij de online cursus Basic Acryl Nagelstyliste al gevolgd hebben, dan is deze cursus zeker ook geschikt voor jou! Jij kan nu leren om gelpolish over een acrylset te plaatsen. Om alles mooi strak en netjes af te lakken.

Deze cursus is excl. een starterspakket

Social media post 17
Schermafbeelding 2021 02 19 om 14.29.32

Meer over de inhoud online cursus gelpolish behandeling

Wil jij nog veel meer kunnen en toepassen? Wil jij nog uitgebreider te werk gaan? Kijk dan eens bij onze andere online cursussen.