Home / Gel Nagels / BIAB Nails zijn dé nieuwe trend! Maar wat is het precies?

BIAB Nails zijn dé nieuwe trend! Maar wat is het precies?

met Geen reacties

BIAB Nails zijn trending, maar wat is het precies? Speciaal voor de nagelbijters en mensen met broze nagels, let op want deze nieuwe trend is voor jullie! Deze nagelbehandeling kan je helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. In deze blogpost leg ik je alles uit over BIAB.

Wat zijn BIAB Nails?

BIAB (Builder In A Bottle) komt van het merk The Gel Bottle en is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vinden. Bovendien zit er voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je natuurlijke nagels na een tijdje steviger en gezonder worden. 

Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan functioneert de gel als stevige basis en ziet de nagel er natuurlijk uit. BIAB is er in verschillende natuurlijke kleuren en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen chemische stoffen in zitten, wat beter is voor je eigen gezondheid én voor het milieu.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor iedereen geschikt! Met name voor de nagelbijters en de mensen met broze nagels is deze behandeling perfect. Mocht je graag lange nagels willen dan is deze behandeling minder geschikt voor jou. Bij Chanvi Nailbar doen wij er geen verlengingen mee, maar we kunnen de nagels wel tot een mooie lengte laten groeien.

BIAB vs Acryl of Gel Nagels

Je vraagt je misschien af wat nu precies het verschil is tussen BIAB en Acryl en/of Gel nagels en welke behandeling het beste bij jou past.

Acryl is dik, verstevigend en moet eraf gevijld worden. Shellac is flexibeler en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten zoals Acryl wel doet. BIAB zit daar precies tussenin! Het is dikker dan Shellac, maar dunner dan Acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je hoeft het er niet af te vijlen, daarom is het niet slecht voor je eigen nagels!

De behandeling bij Chanvi Nailbar

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf ook BIAB Nails? Dat kan! Wij bij Chanvi Nailbar helpen je graag bij het aanbrengen van BIAB. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

De basic treatment

Bij deze behandeling wordt een mini manicure uitgevoerd (naar achteren duwen van de nagelriemen, velletjes wegknippen). Hierna wordt de BIAB en eventueel gelpolish aangebracht.

De luxe treatment

Bij deze behandeling wordt als eerste de nagelriemen verzorgd door de e-manicure. Door de manicure worden alle onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd d.m.v. elektrische frees en manicure schaartje. Met deze manicure kunnen wij verder tot de nagelriem lakken waardoor je een week langer met de nagels kunt doen. De natuurlijke nagels worden netjes in vorm gevijld. Hierna wordt de BIAB en eventueel gelpolish aangebracht.

Wat kost dit?

  • BIAB Basic Treatment €39.50
  • BIAB Basic Treatment & afhalen €45
  • BIAB Luxe Treatment € 59.50
  • BIAB Luxe Treatment & afhalen €65

Plan direct je afspraak bij ons in door te bellen naar: +31618198903. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Wil je zelf BIAB nagels leren aanbrengen? Wij geven ook een BIAB Cursus!

×

Hoi!

Welkom bij Acryl Nagel Cursus. Heb je een vraag? Stel je vraag via WhatsApp.

× Kan ik je helpen?