Home / Tips & Tricks / Dit zijn de 7 populairste nagel vormen

Dit zijn de 7 populairste nagel vormen

met Geen reacties

Tegenwoordig heb je veel verschillende nagel vormen waaruit je kan kiezen. Dit zorgt ervoor dat je de nagel vorm kunt kiezen die je zelf het mooist vindt en het beste bij jou past. Maar welke nagel vormen zijn er precies? En welke past het beste bij jou? In deze blog post, vertellen we je alles over de verschillende nagel vormen en zorgen we ervoor dat je precies weet welke vorm je kiest bij je volgende manicure.

7 Populaire nagel vormen

Het is mogelijk om je nagels in de meest gekke vormen te laten vijlen, maar vandaag gaan we het vooral hebben over de 7 meest populaire nagel vormen. Om het wat makkelijker te maken, hebben deze vormen een bijpassende naam gekregen. Wanneer je de volgende keer naar de salon gaat hoef je alleen maar een van deze namen te noemen en je nagelstylist weet voldoende. De 6 meest populaire vormen zijn de volgende: Square (vierkant), Oval (ovaal), Squoval (vierkant + ovaal), Round (rond), Almond, Ballerina en Stiletto. Deze nagelvormen zien er als volgt uit:

Dit zijn de 7 populairste nagel vormen

Welke nagel vorm past het best bij jou?

1. Square/Vierkant

Deze nagelvorm is heel bekend en toch is het vaak niet duidelijk bij wat voor soort nagel deze vorm het beste past. Het mooiste voor vierkante nagels zijn lange vingers, waarbij de aanzet van de nagels smal is. 

2. Oval/Ovaal

Bij deze nagel ziet de bovenkant rond uit maar is slanker afgewerkt dan een echte ronde nagelvorm. Als je korte vingers hebt is dit een goede vorm voor jou. De ovale vorm van de nagels doet het lijken alsof je vingers langer zijn. Dit is ook een goede vorm als je brede nagels hebt.

3. Squoval

Squoval is een is een combinatie van de vierkante en een ovale vorm. Perfect voor iemand met een brede aanzet van de nagels. Squoval past zowel bij iemand met lange als korte vingers.

4. Round/Rond

Als je korte vingers hebt en je nagels ook liever kort draagt is een ronde nagel perfect voor jou. Ze zien er heel natuurlijk uit en je hebt er niet veel werk aan.

5. Almond/Amandel

De amandelvormige nagels zijn iets spitser aan de bovenkant. Deze vorm past het beste bij jou als de aanzet van je nagels smal is. Zo krijg je super vrouwelijke nagels.

6. Ballerina

Als je vaak vierkante of squoval nagels hebt, past deze vorm ook bij jou. Vaak wordt deze nagelvorm wel gedragen bij nagels die langer zijn dan gemiddeld en het zijn vaak acrylnagel dragers die voor deze vorm gaan.

7. Stiletto

Stilettonagels zijn echt opvallend, maar hebben wel veel onderhoud nodig. Dit type heeft een best scherpe punt, al ze maken je handen wel heel elegant. De Kardashians zijn gek op deze vorm!

Dat waren ze! Wat is/zijn jouw favoriete nagel vormen? Laat het ons weten in de comments! Vergeet ook niet om Chanvi Nailbar en Acrylnagelcursus te volgen op Instagram, hier kan je namelijk nog veel meer nagel inspiratie vinden.

Wil je zelf leren hoe je de perfecte nagel vormen vijlt? Dat kan! Hou onze online cursussen in de gaten of volg onze cursus Basis Acryl op locatie en leer alles omtrent het plaatsen, vijlen, beheersen en afwerken van acryl nagels.

Geef een reactie

×

Hoi!

Welkom bij Acryl Nagel Cursus. Heb je een vraag? Stel je vraag via WhatsApp.

× Kan ik je helpen?