Home / Acryl Nagels / 15 Vrolijke nagel designs voor de zomer

15 Vrolijke nagel designs voor de zomer

met Geen reacties

Tegenwoordig zijn nagel designs echt onderdeel van je look en is het ook juist leuk om uit te pakken. Zeker nu het weer zomer is, kunnen we weer voor felle kleuren en leuke, zomerse nailart gaan! Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor je manicure? Wij hebben de leukste nagel designs verzamelt in deze blog post, waardoor je er deze zomer helemaal trendy bijloopt!

Ook deze zomer is er weer sprake van verschillende nagel trends en zien we vooral veel abstracte nagels, felle kleuren maar ook mooie natuurlijke nagels (zoals BIAB!) In deze blog post kun je de vrolijkste nagel designs vinden, die je bij ons kunt laten zetten óf zelf leert maken door de cursus Nail Art bij ons te volgen. Alle onderstaande nagel designs zijn door ons gemaakt, maar op onze Instagram pagina kun je nog veel meer inspiratie vinden!

15 Zomerse Nagel Designs

Wil je dit ook leren? Vergeet dan niet om eens een kijkje te nemen bij de cursussen die wij aanbieden. We bieden cursussen aan op locatie (o.a. Basis Acryl en Nail Art) en binnenkort zullen wij ook online cursussen gaan aanbieden! Hou onze website in de gaten en/of volg ons op Instagram @acrylnagelcursus zodat je op de hoogte blijft.

Welke nagel designs vind je het mooist en zou je zelf eens willen proberen? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

×

Hoi!

Welkom bij Acryl Nagel Cursus. Heb je een vraag? Stel je vraag via WhatsApp.

× Kan ik je helpen?